Blogg

Nils von Heijne besökte Irving i P4


Tony Irving. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges radio

Hur trovärdiga är egentligen ratingsidor och recensioner på nätet?
Den frågan ställer sig Tony Irving och Linnea Wikblad i radioprogrammet Irving i P4.

Prontos Nils von Heijne tillfrågas och berättar bland annat att ungefär var sjunde recension är falsk.
Lyssna på inslaget här, ämnet startar vid 09.50.  

Pronto medverkar på Influencer Marketing Evening

På torsdag nästa vecka kommer Prontos Creative Director Nils von Heijne att medverka på Influencer Marketing Evening i Stockholm.

Traackr, som Pronto var med att lansera i Sverige, står som arrangör för seminariet och på plats, utöver Prontos Nils von Heijne, finns även Deeped, Sara Hernandez och Feffe Kaufmann.

Under seminariet kommer de medverkande att diskutera varför det är viktigt med digitala påverkare, hur du kan inkludera dina kollegor för att nå ut med ett budskap, hur du bygger en relation till digitala påverkare och slutligen presentera ett case där du får insikter kring hur du kan utvärdera och mäta ditt arbete.

Eventet avslutas sedan med en paneldebatt på temat mätning där Nils von Heijne, Nicolas Chabot, Jeanette Agnrud och Brit Stakston medverkar. 

För att anmäla dig till eventet, klicka här.
Följ eventet via #TRAACKRSE eller se livestreamen här.

Nils von Heijne i Sveriges Radio

Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
 

Prontos Creative Director Nils von Heijne medverkade igår i PP3 (Sveriges Radio). Temat för avsnittet var klickvänliga rubriker.

- Klickvänliga rubriker är en reaktion och ett sätt att anpassa sig till hur den digitala världen har förändrats. Vi får kortare och kortare attention span (tiden vi behåller intresset för något) och det finns till och med studier som visar på att vårt attention span online minskat från tolv sekunder år 2000 till åtta sekunder 2013, inleder Nils.

Lyssna på hela inslaget här (16.10).

Pronto söker projektledare och Interactive Designer

På Pronto har vi ett holistiskt synsätt på digital kommunikation och arbetar med ett brett spektra av varumärken och organisationer. Vi som arbetar här drivs av kommunikation som engagerar och att ständigt ligga i framkant. Vårt erbjudande utgörs av samhällskommunikation, marknadskommunikation, analys och affärsutveckling. Allt digitalt.

Just nu söker vi två nya medarbetare, en projektledare och en Interactive Designer.

Projektledare
Vi är på jakt efter en projektledare med digital bakgrund och ett genuint intresse för kommunikation. Du har arbetat med metoder och processer inom digital produktion och trivs i en snabbrörlig miljö. Hos oss kommer du att få jobba med spännande kunder inom olika branscher och även skapa nya affärer. Försäljning har ingått i din vardag och du är målinriktad. Du värdesätter planering och ser alltid till att leda teamet framåt. Kreativitet är något du uppskattar samtidigt som du har vana av Excel.
Läs mer om tjänsten här. 

Interactive Designer 
Vi söker en Interactive Designer som alltid strävar efter att presentera ett vasst hantverk som är både kommersiellt gångbart och innovativt. Du gillar att utmana normen och kan kombinera användarvänlighet med nytänkande och interaktivitet. Du har en förståelse för webbutveckling och har gärna erfarenhet av att koda. Du har öga för hur idéer kan förstärkas och utvecklas visuellt samt gillar varierande uppgifter. Du är mångfacetterad och levererar kvalitativ design oavsett om det handlar om en hemsida, app eller logotyp.
Läs mer om tjänsten här. 

 

Seminarium: Fem spaningar från SXSW

Imorse bjöd vi på en amerikansk frukost bestående av pannkakor, maple syrup och bagels. Under frukostseminariet delade Prontos Nils von Heijne och Mia Fallenius med sig av fem spaningar från den stora konferensen South by Southwest Interactive (SXSW). Konferensen anordnades den 7-11 mars i Austin, Texas.

De fem spaningar som presenterades var:

  • Wearables det nya sociala
  • Integritet på allas läppar
  • Anonymitet & disposable media
  • Analytiker de nya kommunikatörerna
  • Redaktionell och social e-handel
     

Ta del av alla fem insikter här:

Pages

Subscribe to Blogg